infinity
  • Beléptető rendszer
  • Munkaidő nyilvántartó rendszer

A wBox2000 beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszer

• Kinek ajánljuk

Beléptető rendszerként a legkisebb egy olvasós megoldástól (iroda, lakásajtó, kül- vagy beltér, sorompó) az 50-60 olvasós nagy rendszerekig, tetszőleges méretben kiépíthető. A belépő személy vagy gépjármű azonosítására proximity, közelítő kártya vagy egyszerűen csak egy kódszám szolgálhat. Letölthető ismertető

A wBox2000 munkaidő nyilvántartó rendszert kis és közepes vállalatok, gazdálkodó szervezetek munkaidő nyilvántartási és beléptetési feladatainak megoldására fejlesztettük ki (webes beléptető rendszer) (Referenciák...). Korszerű SQL adatbázis kezelő használatával (Firebird, MySQL) a megjelenítés web alapú, így online elérhető több telephelyről, tetszőleges eszközről és platformról, beleértve az okos telefonokat is. Emellett kis rendszerekben lehetőség van a web szerver nélküli wBoxClient alapfunkciókat tartalmazó program használatra is.

Mivel az N1 Soft Bt-vel közös saját fejlesztésünkről van szó, egyedi igényeit, elképzeléseket is megvalósítjuk. A tervezésénél figyelembe vettük, hogy régebbi rendszereinkkel is kompatibilis maradjon, azok bővítése, upgrade-je minden további nélkül lehetséges.

wBoxOpen alkalmazás
A rendszer együtt működhet a wBoxOpen Androidos alkalmazással, amely lehetővé teszi kártyák és olvasók nélküli rendszer kiépítését is, és akár több rendszer kezelésére is alkalmas. Kódszámokkal nyithatók átjárok, megoldhatók távvezérlési feladatok (távoli nyitás), küldhet eseményeket a munkaidő nyilvántartó rendszernek érkezéséről, távozásáról (elektronikus jelenlétiív). A koordináta ellenőrzés funkcióval megakadályozható, hogy a telephelyen kívülről is küldjön valaki munkaidő adatot.

Az alkalmazás emellet igény szerint GPS adatok továbbításra is szolgálhat, adott pontból helyadatok küldhetők az érkezés igazolásául, illetve követhető a bejárt útvonal (GPS nyomkövetés) (GPS nyomkövetés)

• Működés

A rendszer alapját egy vagy több kis erőforrás igényű adatgyűjtő program képezi, amely különböző kommunikációs formákat és protokollokat használva (RS485, IP helyi hálózaton vagy Internetnet) kommunikál a kártyaolvasókkal, és azok adatait tárolja egy közös adatbázisban. A felhasználók böngészőjük segítségével csatlakoznak a rendszerhez, hajthatnak végre módosításokat, indíthatnak lekérdezéseket: különböző időtartományokban és rendezésben a belépők listájától a dolgozók havi munkaidejéig, amely külön tartalmazhatja a külső munka és a pihenő idő összesítését is. A munkarend lehet fix, rugalmas illetve a belépés ideje alapján automatikusan meghatározott.

• Vezérlő panel

Külön szeretnénk ajánlani szintén saját fejlesztésű és gyártású Ethernet IP alapú beléptető vezérlő panelünket (X8IP), amely rendkívül gazdaságosan telepíthető, kevés kábelezést igényel, mivel a többnyire már kiépített számítógép hálózathoz csatlakoztatható. Nem csak a helyi hálózaton működhet, hanem egy távoli telephelyen felszerelve az Internet segítségével a teljes beléptető rendszer integrált része lehet.

X8IP vezérlő panel magyar termék
wBox2000 beléptető és munkaidő nyilvánartó rendszer