infinity
  • GPS nyomkövetés

GPS nyomkövetés

A wBox2000 rendszer tartalmaz egy valós idejű GPS nyomkövető modult is, amely a wBoxOpen Androidos alkalmazást futtató eszközök helyzetét képes rögzíteni, követni. Az adatok az Ön saját szerverén tárolódnak, nem felhő alapú általános jellegű a szolgáltatás, így az egyszeri megvásárlása után már havidíj és költség mentes. Szerverként akár egy irodai PC is megfelelő lehet. A rendelkezésre álló funkciók, elérésükhöz csak egy böngésző szükséges:

• Realtime nyomkövetés, személy vagy gépjármű pillanatnyi helyzetét, sebességét mutatja.

• Útvonal kijelzése, egy megadott időintervallumon belül megrajzolja a bejárt útvonalat. Alkalmas őrjárat ellenőrzés céljaira.

• Küldött helyadat, a wBoxOpen alkalmazásban a helyadat küldése gombot használva elküldi a pillanatnyi koordinátát, tárolva ezzel egy adott pillanatban a helyzetet. A funkció igazolásul használható, hogy megjelent a dolgozó egy adott helyen (pl. őrjárat ellenőrzés).

A wBoxOpen Android alkalmazásban a fenti funkciók integrálva vannak a beléptető és munkaidő nyilvántartó funkciókkal. Több telephely is kezelhető az alkalmazással. wBox2000 rendszer GPS nyomkövetés wBox2000 rendszer GPS nyomkövetés wBox2000 rendszer GPS nyomkövetés

Adatvédelmi megjegyzés!

A wBoxOpen alkalmazás nem kém program, a GPS adatküldést külön engedélyezendő az alkalmazás beállításai között. Engedély esetén az adattovábbítás is csak addig folyik, amíg az alkalmazás fut, leállítása után semmilyen adatot nem küld, és nem tárol. Az adatok tárolása az adatgyűjtő oldalon személyre szabva tiltható vagy engedélyezhető.

wBox2000 rendszer GPS nyomkövetés wBox2000 rendszer útvonal wBox2000 rendszer küldött helyadat